RnD Creative Commons License 2011.08.03 0 0 1617

Köszi szépen :-) Te ebben a témában azért mindig illetékesebb leszel mint én:)

 

A keret a négy héttel ezelőtt behívottakhoz képest végülis így változott (zárójelbe tettem a keretszűkítés után kimaradó két - valójában három - játékost):

 

Kurucz Annamária

Pásztor Bettina

Hrankai Regina (kapusok)

 

Such Nelly

Takács Lili > Szekerczés Luca

 

Planéta Szimonetta

Siska Pálma

 

Kopecz Barbara

Kovács Gréta

Kuhinkó Vivien (> Pados Mónika)

 

Palkó Fruzsina

(Takács Bianka)

Kaiser Melitta

 

Klivinyi Kinga

Hornyák Dóra

 

Gávai Szonja

Schatzl Nadine

(Gazdag Kitti)

 

Takács Lili és Gazdag Kitti az első hét után - sérülés miatt - kivált az Eb-re készülő keretből, ugyancsak kivált Kuhinkó is; ő aztán rövid kihagyás után (a térdével voltak problémák) visszatért és végigcsinálta a felkészülést. Takács Lili helyett Szekerczést hívták be az U17-es válogatottból, Gazdag Kitti helyett végülis senkit sem (a balszélső poszton az ő kiesésével aztán el is dőlt h ki lesz az a két játékos aki utazik Hollandiába). Belső posztra behívták (eredetileg Kuhinkó helyett) Padost, de róla már az elejétől fogva nyilvánvaló volt h ez csak az edzőtábor idejére szól majd.

 

Igazi 'versenyhelyzet' így aztán a beállós-poszton alakult ki csak, bár tudomásom szerint Takács Biankának is ki kellett hagynia rövidebb időt sérülés miatt a felkészülés elején, így elképzelhető h ezért maradt ki ő végül.

 

Palkó Fruzsi gyakorlatilag január óta sérülésekkel bajlódik és az edzőtáborban sem volt teljesen rendben, de vállalta az Eb-részvételt. Planéta és Such a felkészülés közepén sérültek meg, ők ezért a harmadik és a negyedik héten nem játszottak a meccseken és pihentették őket hogy az Eb-n bevethetők legyenek. Tulajdonképpen elmondhatjuk, hogy idén a kisebb-nagyobb sérülések szelektálták a válogatottat, legalábbis az Eb előtti utolsó négy hétben.