Törölt nick Creative Commons License 2011.08.03 0 0 722

Én is JATE klubban voltam :) többször is... (mikor a nagyáruházig állt a sor... anyám.) de az még más volt. (lehet öregszem? :P)

 

Az újak közül a Cuba Lunatica, igen. Meg nem utasítom el élből, mert az Álmod ébren tart is tetszik, de nem ragad elsőre úgy magával, mint a korábbiak. (Én album szerint nem is nagyon tudom, zanzásítva kaptam még egy újraírható CD-n egy barátnőmtől quimby-számokat :) ) De nagyon sokáig az Ékszerelmére volt a koncertek gerince, már szinte untam :) (na jó, nem) És akármerről nézem, az mégiscsak egy 99-es album, nem? Gyanítom amúgy, hogy akkor voltak a csúcson alkotás szempontjából, mikor Tibi el volt borulva. Kimászott a katyvaszból, már nem él meg akkora magasságokat és mélységeket, mint azelőtt. Meg azért ők is öregszenek... :) Nem tudom.

 

Ezt a közönség-kiszolgálást meg nem úgy értem, hogy na most akkor direkt nekik játszanak... Csak mondjuk korban hozzájuk is közelebb állnak az újonnan csatlakozott, éltesebb korúak, akik már messze nem az észnélkül tombolós-egyetemista-ereszdelahajam-sosehalunkmeg - réteg. Érted? Szóval hogy, máshogyan kell őket megszólítani, ők lettek a törzsbázis. Arról nem beszélve, hogy ők  nagyobb valószínűséggel ki tudják fizetni a 3000+-os kocertjegyet, mint a "csóró" egyetemisták. Gonosz megjegyzés volt, szégyellem is magam... De mindenki a piacról él, ugye.

Meg nyilván nem válthatnak minden koncerten számlistát, és ezért sikerülhet egy-egy fesztiválos "pörgés" mérsékeltebbre.

 

Nagyon bízom benne, hogy nem ennyi volt. Inkább pihenjenek a következő album előtt egy nagyot, de ha leszállóágba kerültek, az borzasztó nagy csalódás lenne...

Előzmény: Mr Mustard (721)