Törölt nick Creative Commons License 2011.08.03 0 1 720

egyetértek.

Legutóbb egy fesztiválon volt szerencsém hozzájuk, és eléggé megtörték a hangulatomat az új számokkal. Nem elég, hogy nem ismertem, még csak nem is tetszettek. Egyszer kitartóan végigültem-hallgattam az új albumot, de nem hagyott bennem mély nyomot, a rádióknak hála meg akaratom ellenére is fújom az Ultravaló szövegét, holott szerintem elég gyengére sikerült.

 

Van ilyen, felkapták őket, felhígult a közönség, őket pedig ki kell szolgálni. Nem biztos, hogy egy kétgyerekes erős harmincas ugyanúgy tapsikolna az Ördög magyar hangjá-ra, mint amennyire fátyolos szemmel zokogják oly sokan a Most múlik pontosan-t (teljesen kifordítva az eredeti jelentéséből egyébként) Nincs bajom senkivel, de alapvetően azért nem ők voltak a célközönség. Szerintem.

 

Nem oly régen (pár éve) még voltam pinceklubban 600 Ft-ért koncerten... Mondanom se kell, hogy hangulatban összehasonlíthatatlan egy monumentális nagyszínpadi koncerttel. Igaz, akkoriban még kanyarban se volt az ajjajaj meg hasonló mainstream nóták... Volt helyette Bordély boogie, Egónia, CountryJoe, Káosz Amigosz... úgyhogy marad a zenegép, számonként 50 Ft-ért.

Előzmény: Mr Mustard (716)