tildi36 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 319

Sziasztok!

 

A tegnapi jó hosszú hozzászólásom elszállt, mondjuk én volt a balga, tudhattam volna, hogy azért nem tesz fel képet, mert az időkorlát már kidobott, akkor el is ment a kedvem megint belefogni, inkább felszedtem a hagymát meg a fokhagymát, fel is ástam a helyüket. De legalább ez is megvan.

 

Szóval, Erika köszömöm.. :)) Tényleg jó illat kezd lenni a szobában, főleg egy-egy szappan elkészülte után van gyógynövényszaküzlet illat...azt pedig nagyon szeretem :D

 

Nem budapesti vagyok, de a közelben lakom Gödöllő után egy kis faluban. A lányom hozta az első adag lúgot az Azúrból, tegnap este megkaptam a másodikat is... :)) Már kezdtem kétségbeesni, hogy itthon vagyok szabadságon, lúg nélkül... :'( :D:D

 

Amíg nem muszáj, én nem fogok netről rendelni, mert szeretem "látni" is, mit veszek, a beszerzési helyemen (Cinkotánál a Zöld Forrás nagyker) pedig kb. olyan áron kapom meg, vagy kicsit olcsóbban, mint ha weben rendelnék, és még postaköltség sincs. Igaz, el kell menni, de amúgy is szeretek ilyen helyen bogarászni. Persze lesz olyan hozzávaló is, már látom, amit nem kapok meg ott sem.. (agyagok pl.)

 

Az első adag kecsketejet hypermarketben vettem, aranyárban, de körülnézek itt a környéken, biztosan találok valamelyik háznál kecskét... :D Hallótávolságban birkák, lovak vannak, ez biztos :)) A párom már viccelődött is, hogy vegyünk kecskét, multifunkcionálisat (a füvet is nyírná) :D Na ja, és egy bokrunk, fánk sem maradna. :P ..de egyébként nem is annyira elvetendő ötlet egy kecske... :)))

 

Szépek lettek a szappankáid, nekem ezek a rusztikus- félék  tetszenek leginkább..a super fat nagyon sokat számít, a diósom, amibe 4%-ot tettem (kukorica-csíra, avokádó, shea vaj keveréket) nagyon finom, krémes lett.

 

Képzeljétek, a nem régen hozatott  sóderkupacban találtam egy követ...olyan, és kb. akkora is, mint egy kissé használt szappan :))) 

 

 

Előzmény: erikafot66 (297)