tyúkanyó48 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 2347

Nyugi, még 34 fölött is ritka, hogy beteg gyereked szülessen, hányan szülnek ma már még 40 fölött is, akár első gyereket és egészséges lesz.

Nekem is rövidlátás miatt azt mondták még jóval az első gyerek előtt, hogy nem szülhetek, csak császár. Nagyon bőgtem, mert féltem is a császártól, meg szerettem volna szülni rendesen.

És akkora szerencsém volt, mikor megindult az első gyermekem születése, bementünk éjszaka, bevittek a vajúdóba, mert este jól belaktam, úgy nem lehet altatni, a dokim sem volt még bent, és vártak, hogy ürüljön a gyomrom, aztán addig-addig, olyan gyorsan tágultam, na jó, azért eltelt vagy 2-2,5 óra, hogy mire észbekaptak, a baba feje annyira beleékelődött a szülőcsatornába, hogy már úgy kellett volna visszatolni szegényt, hogy császározhassanak. Azt meg nem szokták, ugye.:DD

Így aztán betoltak a szülőszobába és szépen megszültem, nem lett semmi baja a szememnek. Igaz, vákumot tettek a fejecskéjére, hogy ne kelljen annyira erőlködnöm, de nem is kellett, semmi baja nem lett a kisfiamnak sem.

Szóval ne aggódj, még lehet, hogy meg is úszod. Ezért írtam le, hogy jól is sülhet el. :)

Ha kéred, azért biztos császároznak.

Mikor lesz az esküvő?

Előzmény: cheeseontoast (2344)