márti45 Creative Commons License 2011.08.01 0 0 1708

Sziasztok!

 

Nálam tavaly novemberben vették észre a nyirokcsomó megnagyobbodásokat a tüdőkapuban. Ezután következett a ct, bronhoscópia, nyaki úton szövettani műtét és az eredmény boeck sarcoidosis. Panaszként köhögés volt, ami időnként már nagyon megterhelt. Szteroidot nem irtak fel, hanem vártuk, hogy hátha visszahúzódik magától. De sajnos nem igy történt. Ez év június 1.-én újra ct készűlt, ami kifejezetten növekvő nyirokcsomó megnagyobbodást igazolt. Nagyon magam alatt voltam, és a tüdőgyógyászom is megijedt és szteroidot akart felirni. Mivel én erősen tiltakoztam, ezért egy másik főorvosnő tanácsára felirta az alvesco sprayt, ami szintén szteroid tartalmú, de közvetlen a tüdőben hat és igy nincs mellékhatása. Én pedig megvettem a cardianax és a vitamax PX 4 étrendkiegészitő gombakapszulákat, amiről itt a fórumon olvastam az egyik sorstársunk irt  jótékony hatásáról. Közben felkerestem egy természetgyógyászt ist és vártam a controll vizsgálat napját. A javulásom a vizsgálat előtt 2 héttel jelentkezett, ugyanis teljesen megszűnt a köhögésem és én is egyre jobban kezdtem érezni magam. És képzeljétek a mellkasfelvételen idézem a tüdőgyógyászomat: gyakorlatilag eltűntek a nyirokcsomóduzzanataim! és mindez 1,5 hónap alatt. Leirhatatlanúl boldog vagyok és hiszem, hogy többé nem is fognak előjönni.

Szóval én ezekben a gyógymódokban hiszek. A cardianax-ból csak reggel veszek be 1 szemet, a vitamax PX 4-ből pedig naponta 2 kapszulát. Picit drága, de higgyétek el, megéri.

Higgyetek magatokban, mert a hit rengeteget segít és segit a gyógyulásban! Ja és 45 éves 2 gyerekes anyuka vagyok, és nem dohányzom.

 

 

Mindenkinek sok erőt és kitartást kívánok a gyógyuláshoz!

 

Remélem sikerűlt segitenem!

Üdv.: Márti