Laja73
2011.07.30
|
|
0 0
1744
|
Hát annyit tennék hozzá, hogy hacsak nem vagy benne biztos, hogy nem fogsz komolyabban tanulni, akkor luxus 50ezret kidobni az ablakon. Éppen a héten voltam én is egy zeneboltban, mert a pianínó, amit béreltem, elérte a javíthatatlan kort, kellett helyette másik. És pont arra gondoltam, veszek egy viszonylag olcsó (150ezer) elektromos zongorát, ami ugye kalapácsmechanikás, nagyon profi hangszer, nem szinti. De igaza volt az eladónak, hogy az is max pár évig jó, utána már a zenész többet tud a hangszerénél (a billentés az egész dolog alfája és omegája, azt meg bizonyos szint felett csak akusztikus hangszerrel lehet fejleszteni), ráadásul eladni a műszaki cuccokat max harmadáron lehet. Nekem meg el kellett döntenem, hogy komolyan gondolom-e a dolgot, és a válasz igen volt, úgyhogy megtoldottam kis családi kölcsönnel és elhoztam egy pianínót.
Szóval szintit semmiképpen, inkább használt elektromos zongorát, ez pld 60ezer a vaterán:
http://zene.vatera.hu/hangszer/billentyus_es_tartozekai/roland_ep_97_elektromos_zongora_1468042370.html |
Előzmény: buenonacho (1742)
|
|