Szija Lahamu...melődi damu...
Teccik a hangzása llah -amu? -amit a büvészek - varázslók - kézügyeskedők - szemfényvesztők stbb... de én legelősször is, meg örökutójájájájjjjj....mágus, maga a szó lenyügözött s mais, semmit nem vesztett részemere jelentéséből sem hatása...szinte minden nagy alakzat... 1 1 1... varázsló va szemfényvesztő plöööö... akik ezt a pénz??? - meg álatala szemfényvesztés... ellenben az által, hogy tota megfélemlitenek... ami mondjuk itt 1 plöda, a feleségem elhagyta az ágyat, (éjel 3óra)rögtön tudom, pánikba estem - pestem, felébredek, s mi mi mi... nem emlékszek semmire, mert félek, sőt... ha pánikozok, most dobbálódzok a levegőbe... de de de... most meg...végre re re re... 4 óra után, visszacsalom a feleségem... mert minden öncuggerácció jó, ha jó, s hallom méllebben lélegezni, megnugszom, s vissza mennek álmomba, oda, ahol voltam, tehát egyszerre KÉT SZINTEN kell hogy jelen legyen, minden ami létez Ő? - na van Ő, ami már csak a rukánk lenne, amire Pénzur is uri ember, de mazur, vagy mázolat, látszat minden, csak?
Ime a tippem: vagy tudatosság, de abba mindenki.. tudatánál értelménél belevarázsolva de vonva ugy, hogy MINDEN A TIED, aminek pont a forditotja van, s közelebb...??? - Minden bennünk kell legyen, hogy mindenkibe??? - na ezt kellene egyeztetni midenek előtt, mert hogy van (hol???) helle... ahoz egész tudat kellene... s igy tovább, ami érdekes... ha az UT (ki s kik mi???-határozza ((térképezi)) meg) -ra fókuszolsz, nem látsz semmit,(nem láthatsz vagy tjénleg elvarázsoltak -raboltak bennünket, de egy mukk se) most meg lehet közeliteni, s csócsa vagy, mert nem (vagy, de csak mi számunkra) itt vagy?
Lét = örök, de mindenkinek... amit nem lehet se bele verni, se varázsolni, ha megtud ölni, de elég ha megtudnálak... igy mig nem jön mindenkinek meg a varázslata = álma (óh millen nagyszerü dolog, hogy nemcsak magbamba vagyok, azaz egymás öröme s ere) talán... vagy én ezt tartom igaz mágiának stbb...
Na, ezt érdemes lenne silabizálni, mert tjénleg amiről nem lehet beszélni...gondolni se? - nincs?
Ha nem látsz csodákat, ne is fogssss...