repcsepista Creative Commons License 2011.07.30 0 0 2245

Szija bijajajajjj...jóbarát x tesóimmmm... az Úrban...

 Ne feledjük, van igazi meg gazi uriasszonság meg emberség, ha lenne? - na az igazi barát? -a Mennyekbe -menjünk be be beee...atik etik köttetik, amit megköttök, örökre kötve lészen, ami nem? - sose késő...de erről a másik tócsába?

 Ha vesszük... de előbb... ha megszólla a madár... nem cár cár cár... riadal hung ria nug ria ria ria ria... mert vedük, csak a cselekedetek számitanak, meg itélnek mekkk...akkor tjénleg Csako szalma széna... de szalámi...Cadar talán, na a madaugaron mi vadunk az isten... mert lehetetlen elképzelni hod lenne az 1 -en, kivül vahami?

 Értem, mikor kinnitottad a szemedet... nincs zsidó se oláhhhh... csak o llalááááá...ecc nem jelenti az, hogy szeretem az oláh eccet erre eszed??? - arra...hanem minden rendbe vágatott vala, széna? - boglya de szalma, ming mindenkinek jutna egy alma ... amit lehet sokkzorozni ni ni ni...

 Noca, minden hazugság, s itt is... ill. ha van csiribi csiribá... én kisoskolás voltam, mikor először látogattak mekk ...büvészek, akik egyeszerün el ámitottak x kábitottak... s ami miiiii...

 Ha vicca mengyünk addig, mig tjénleg nem minden VARÁZSLAT lenne???- csak az egyik... na itt van az, hogy amit én megcsináltam, te is, de a tiedéből, jó?

 Na, addig szabad az akarat, mig nem akarsz semmit, vaggis ha eleve minden adva van? (készen?)

 Gyurikánhoz, de megtudja a a a... mindent megtud csinálni, amit meglehet... de ő is állandóan hangoztatja: te is képpes vagy rá... de a kézügyessége s rátermetsége mégis... na szemfényvesztés... de van vahammi, hogy rendezte át, a tankcsapatokat a a a... "ellensegg"-mögé, s miért nem forditva? (nem mindegy, ha valaki csak csiribi x csiribá)

 Pont most láttam, hogy hogy lehet láthatatlanná tenni (magad) s trágyakat...s ez a tudomán???---jelen lenne?

 Na, nekem minden szakmai krds, (szakim va szaker x szakerce) mert előbb utóbb... minden a Napra vettetik...

 Mellesleg, kezeteket, minden dolgos mama kezét, cókolom...mégjobban! 

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (2243)