leobaba Creative Commons License 2011.07.29 0 0 1107

Tegnap délfele:..mert itt szinte folyamatosan esik....

Mikor kinéztem az esőben, Natál itt aludt a lábtörlőn.

Kicsi, tán öt perc múlva, gondoltam, kimegyek, az esőben összegyűjtöm a meztelen csigákat, mert a Totyi kacsa nagyon szereti. Vannak megérzéseim.

 A következő jelenet fogadott, akár egy filmben.

Van egy olyan akác fánk, ami ilyenkor virágzik, körbe dongják a méhek, darazsak, és ebben az esőben, nem tudtam, mikor seperhetném össze a sok lehullott virágot, ami sárga szőnyegként teríti be az aljzatot. , döngnek benne a fullánkosok.

Szóval a kép: Natu, akár egy hollywoodi filmben, feltartva a bal első lábát, nyüsszögve sántikál, jön hozzáma virágszőnyegből, az esőben..

Lefekszik a legnagyobb pocsolyába, folyamatosan sír, mutatja, h ott a bibi. nézegetem az úszóhártyáit,  semmit sem látok, nem vágott, nem vérzik, aha, ott a fullánk, de mire eljutott az agyamig, habosan nyálfolyatott, könnyezett..no.Nagyon megijedtem, ez allergia..usgyi, a patikába  lányom, calcium kell. A várakozás embert-kutyát próbáló volt. Ketten maradtunk, besántikált, pedig nem szokása, nyekergett, csuklott, csurgott a nyála, és olyan meredtek voltak a szemei, hogy??? nem győztem nyugtatgatni, hogy mindjárt-mindjárt. No csak megjött a gyógyszer, de akkor meg nem akarta meginni a Calciumot. Belevágtam gyorsan a maradék sült grillkolbászt, na persze hogy a hasa győzött, kilefetyelte, aztán bevágta a sülteket.

Néhány perc múlva már csovizoztt, még sokáig itt bent feküdt, élvezte a simiket, majd egy hirtelen hívószóra ki akart menni, azóta fel, le rohangál, mert ő igazából egy házőrző..:-)