Coramora Creative Commons License 2011.07.28 0 0 33040

Mint tudod azt hiszem itt én vagyok az az egyetlen kecskés aki a kecsik mellet másnál veszi a tejet és a túrót.  :-)) Az biztos hogy nagyon finom, zsíros volt frissen. Legendákat meséltem Anyunak is hogy milyen finom. Vettem utána másikat ami a fagyasztóba került, mikor kivettem, morzsalékos, fojtó, száraz és ezáltal nekem vacak volt. Anyunak is vittem, Ő is pont így járt csak Ő nem kóstolta meg frissen és azt hiszem nem is fogom tudni neki soha megmagyarázni hogy végül is ez valójában nagyon finom. :-((

Rambó gyönyörű. Beilleszkedett a csapatba. A színe kezd változni. Egyre több benne a fehér pici folt. Mikor elhoztam csak néhány helyen volt foltocska, inkább az látszott hogy a szőr alul fehér. Most már szépen látszik a háton hogy van benne bőven fehér. Rászokott a kekszre, azóta kiforgatja a zsebeimet állandóan. Viszont nagyon puhán tud felágaskodni rám hogy hol a többi keksz.

A szobakecsim még mindig lakáskecsi, de már szépen áll a lábán, nem hittem volna hogy kecske lesz belőle. Neki a család a kutyák, nem is akar kimenni a többiekhez. Azt hiszem majd a tornácon lesz a lakása a kutyák közt, de lehet hogy a telet bent tölti hacsak az Imi ki nem vágja, mert már a tűzhelyen is pakol. :-DDD Addig nincs nagy baj amíg a szent számítógéphez nem nyúl, de ha igen akkor baj lesz....... Azt hiszem akkor repülni fog a lakásból, pedig édesen tud aludni a fotelban. :-DDD 

Előzmény: Kriszta721 (33018)