szoffya Creative Commons License 2011.07.28 0 0 52572

A "csodamódszer" jelenleg üzemel, de az Írás szerint egy hónap kell neki, ami majd aug. közepén jár le. Annyit máris mondhatok, hogy a növényeknek és az élővilágnak nem ártott - igaz, hogy a lebegő algának sem, pedig annak elvileg ártania kellene. Van még rá több mint két hete. Feltétlenül be fogok számolni. Isteni lenne, ha használna, mert olcsó és természetes módszer.

 

Árpaszalmát lehet a neten rendelni, de őszintén szólva én sajnálom a pénzt olyasmiért, amiről tudom, hogy a mezőn van dögivel. Csak tudnám, hogy hol.

 

Ha ez sem használ, akkor már tényleg nem kísérletezem, mert így sem vészes és mivel rengeteg a hal, mindig látom őket itt-ott. Ahogy visszagondolok akkor kezdett a víz átláthatósága megszűnni, amikor elkezdtem etetni a halakat. Persze ez természetes, de annyira jó látni, ahogy rávetik magukat a kajára és azt is, hogy milyen gyorsan nőnek.

 

Minap furcsa, lila viharfelhők úsztak az égen naplementekor és tükröződtek a kis tavacskámban. Hihetetlen élmény volt. Nem értek a feng shuihoz, de azt tudom, ha valaki betéved hozzánk és leülünk vele a teraszon a tó mellé, látom rajt, hogy nehezére esik elindulni haza.

 

Ez a kép a lila felhőkkel:

 

  

Előzmény: gomba2008 (52554)