Leith Creative Commons License 2011.07.27 0 0 1699

Sziasztok!

Nagyon rég írtam, igazából jól vagyok, és annyi teendőm volt, főleg pótolgani a dolgokat, amiket kihagytam, hogy nem nagyon maradt időm írni. Most viszont ezt mindenképpen szeretném megosztani veletek. Aki olvasta a történetemet, az tudja, hogy a lakóhelyem tüdőgondozójától hogyan jutottam el a megyei  hematológiára, nekem ott kezelik, kontrollálják a sarcoidosist. Most viszont nyáron visszza kellett mennem tüdűszűrőre a helyi tüdőgondozóba, mert kell a munkahelymhez. Nagyon barátságosan fogadtak, segítőkészek voltak, és több információt megtudtam a betegségről egy nap alatt, mint a másik helyen egy év alatt. Elmeséltem, hogy az orvos állandóan azzal riogat, hogy ebbe mindenki visszaesik, de nem gond megkezelik szteróval. Én meg nem akarom ezt. Azonnal készítettek képet a tüdőmről,hogy megnyugtassanak(két év alatt egy kép sem készült róla) az nagyjából rendben volt, de elküldtek ct-re is, hogy lehessen látni, hogy milyen akkor, amikor góygyult állapotban vagyok, ha esetleg valamikor kiújul. Figyeltétek ezt a szóhasználatot? Hát nekem is jobban tetszett ez. Elmondtam, hogy rettegek a szetrótól, nekem annyi gondom volt, hogy többet nem vagyok hajlandó szedni. ÉS MOST JÖN A LÉNYEG!!!

Azt mondta a doktornő, hogy ezzel vannak így néhányan, és van egy gyógyteakeverék, amit néhány betege iszik, és azok nem estek vissza és maradvány nélkül meggyógyultak, nekem is javasolta.

 

 

A teakúra: 1 hónap után már elvileg tapasztaható eredmény (tüdőröntgen, ct kimutatta a változást), de célszerű legalább 3 hónapot kúraszerűen alkalmazni.

Napi 3 teát kelle inni, két fajta tea van, egyik nap az egyikből hármat, a másik nap a másikból hármat. Az egyik tea így néz ki: 1 púpos teás kanál tejoltó galaj + 1 púpos teás kanál kamilla. Ezt 2,5 dl forró vízzel leönteni, lefedni, 10-15 perc után meginni. Lehetőleg ízesítés nélkül.A másik tea:1 púpos teáskanál orbáncfű + 1 púpos teáskanál kamilla. (ezek a teák 100-200 Ft között vannak- nem drága, nem árt, érdemes megpróbálni).

 

Szóval én már iszom! Hajrá mindenki!!!

Aztán ha valaki kipróbálta és bejött, írjon.