valimami Creative Commons License 2011.07.26 0 0 5821

Nálunk is van egy alacsony, inkább jelképes kerités az első kert és a ház között, hogy ne menjenek felügyelet nélkül a kapuhoz. Ki tudja mit dobnak be, vagy lefújják, féltem őket, amióta Alexa korházba került valami ilyesmi miatt. Persze ha én is ott vagyok az első kertben, akkor ők se maradhatnak hátul. Ha a kapuhoz megyek, a levélszekrényhez, vagy a kukát hozom-viszem az utcára, eszükbe nem jutna, hogy kimenjenek. Ha viszont póráz van rajtuk, akkor erő kell hogy visszatartsam, mert máris repülnének az élmények felé.

Emlékszel a Maya sétálni készül videóra. Azon látszik is, mekkora az első kert, eléggé el vannak így választva a rosszindulatú emberektől:

http://videa.hu/videok/allatok/maya-setalni-keszul-kutya-seta-ugral-WamWi48SuS4WMVJQ#b

Ezen meg az elválasztó kerités magassága látszik. Brútusz helyből átugrotta, egyszer, még az építésnél. Persze utána kiabáltam, megfordult, majd megkerülte a keritést és újból átugrotta, majd azonnal megfordult, mint aki azt kérdezi, emiatt kiabáltál rám? Persze megint ment az ismert összeszidás szöveg. Soha többé nem ugrotta át, pedig bebizonyította, hogy nem jelent számára akadályt. Drága okos kiskutyám! Borzasztóan hiányzik még ma is, pedig már több mint 3 éve ment el.

Előzmény: tunderlala-3 (5819)