_ZE Creative Commons License 2011.07.24 0 0 33179

A dupla adminisztrációs kötelezettség fenntartását nem értem. Anno az "átkosban" meg volt ennek is a célja - jobb "központilag" is nyilvántartani, melyik elvtúratárs merre bóklászott. Most már ez fölösleges, az egész minősítésdinek a túladminisztrálása volt az egyébként, ami miatt hagytam az egészet -egyesületi- és MTSZ-tagságostól- a fenébe. De meggyőzhető vagyok ;-)

 

Nem kihátrálok, azonban itt -valóban- offtopic a téma, a szabályozás szerintem egyértelmű (ritka értelmesre sikeredett ez a tv.), bár lehet, hogy a korábbi témába vágó dolgaim miatt érzem így...

 

Nekem jelenleg nem hátrány az n+1. egyesületi tagság hiánya - minthogy jellemzően teljesítménytúrázok, így a TTT-be beléptem és ennyi. Hátrány egyébként talán egyszer ért az MTSZ tagság hiányából fakadóan: az OKT-vándorlás igazolófüzetéért a teljes összeget ki kellett perkálnom... Jó, persze az ilyen-olyan-amolyan jelvényes minősítésről is lemaradok - meg a reggeli miskolci gyorsról is: a kettőben az a közös, hogy egyiket sem célom elérni...)

 

Az OKT-t, mint tavaly év elején a K100 motoszkál bennem - egyre erősebben, úgyhogy erősen kétlem, hogy csak offtopic dolgaim lesznek itt a jövőben :-) Pláne, hogy egyre több családi kirándulást is be kell szuszakolni :) a naptárba - aminek persze szívből örülök.

Előzmény: Törölt nick (33178)