barosbalint Creative Commons License 2011.07.24 0 0 58292

Most már hogy helyre állta bioritmusom egy lehelletnyit , bejelentkezem.

 

Elvileg nem volt betervezve ez a verseny, Oli nem is tudott róla ... vagy estleg csak sejtette, mert korábban beszélgettünk róla :), rossz tanítvány voltam a hétvégén remélem nem szíd majd meg mesterem!

 

"...Mintamókus fenn a fán ..." trallala-tarllala ... Így zajlott le Zánkán az Idei 24órás verseny.

Nem bírtam a fenekem megülni ... és ez lett az eredménye! Már nem bánom, minden energiát és fáradságot megért!

Életemben először kaptam ilyen előkelő rajtszámot :) Köszönöm a Sportaktívnak!

Nagyon kemény menet volt, eddigi legkeményebb 24h-m volt Szólóban! Azonos idős első helyről kaptam 3 kör hátrányt egy, szerencsétlen defekt miatt, és estem vissza a 6. helyre. Innen kezdődött az őrül hajsza! Éjszaka brutál tempóváltással sikerült feljönni a 2. helyre ami 3perc hátrányt jelentett a későbbi körkezdetek miatt.

Itt vagy 3 órát mentünk együtt Matusek Robival 13-14 perces köröket diktálva. Ennek az esze veszett hajszának lett áldozat Kakas Laci is, aki addig Robert Matusek-t próbálta kergetni, de csak nőtt a hátránya. Sajnos hajnal hasadása után rám is kihatott az erős menet és nem tudtam megtartani az előnyömet Halász Robival szemben. Így Szóló 3. helyen értem célba! Kimondhatatlan köszönet és tisztelet illeti, Monti-t, aki rengeteget segített és leste minden mozdulatomat és tartotta bennem a lelket! Nem fogom tudni elégszer megköszönni! Zsóka-Jimmy, köszönöm, hogy befogadtatok a HIT.hu, minden tagnak szeretném mégegyszer megköszönni a tésztát, barackot, levest, kv-t és még nem is tudom mit. Buzsónak és Lindának köszönöm a biztatást, valamint a kerékcserét és a bringa beállítását. Amikor megláttalak benneteket megjött a kedvem a versenyzéshez :) A VKE Nelson Csapatnak a lötyit, és a kerék defektmentesítését, valamint hajnalban a gélt az egyik nehéz pillanatban. Hostya Zolinak az életmentő csokit a 77. körben, mert ott már nagyon OFF volt az eléhezés és gyomorbajom miatt. Fetzer Robi-nek a rengeteg biztatást és a verseny utáni fincsi sültet, Táncos Sanyinak és Zsé-nek a dícsérő szavakat, a hegyibringákank, Tirszin Janinak és Hostya Zolinak a képeket! Nélkületek nem jöhetett volna létre az, Mindenkinek köszönöm mégegyszer!!! Bálint