tandora Creative Commons License 2011.07.24 0 0 1697

Sziasztok!

 

Nagyon-nagyon örülök a jó híreknek! :)

A gyomorsav túltengésre is van házi praktikám, mert a párom nagyon savas, így kitanultam. :) Olivabogyó. Nem kell a legmenőbb, a legolcsóbb is ugyanolyan jó. Napi pár szem kúraszerűen 1-2 hétig vagy szükség esetén tovább is. És ha gyomorégésed van, akkor szintén be kell kapni pár szemet. A páromnál bevált, bár neki nem refluxa van, csak "simán" savtúltengése. 

 

Én most fizikailag jól vagyok, lelkileg ramatyul. Totál kikészített ez a betegség, annak ellenére, hogy nem kellett szterót szednem. Antidepresszánssal viszonylag jól vagyok, de a Frontin nélkül iszonyatosak a napjaim. 

És a torkom is fáj még mindig, már 5. hónapja. 

Elképesztő. Szteró nélkül is vannak mellékhatásaim. Arra gondoltam, hogy a legutóbbi CT-n megnézettem a hasi csomóimat, a következőn meg megnézetem a nyakamat. Hátha megint lesz olyan rendes a doktornő, hogy beutaló nélkül is ránéz. Mert a gégészem szerint nem indokolt a CT, mivel nincs ott semmi, nem is kellene már fájnia. Basszus. Ő már csak tudja. 

Ja, és lassan visszaszokom a cigire. Ha cigizek akkor is fáj a torkom, ha nem akkor is. Szóval mindegy. 

 

Néha olyan jó lenne, ha valaki odajönne hozzám és megmondaná, hogy minden rendben lesz, ne legyek beszarva, el fog múlni minden, le fogok jönni a dilibogyókról is szépen (ettől is be vagyok gyulladva, hogy iszonyat lesz a leszokás) és visszakapom végre az életemet. 

Előzmény: izisz1 (1695)