Susy81
2011.07.23
|
|
0 0
32881
|
Sziasztok! Én még zöldfülű vagyok, olyannyira, hogy még nincs is kecském! :) De már nagyon rajta vagyok! Ebben szeretnék a legjobbaktól segítséget kérni! Imádom őket, annak ellenére, hogy még nem éltem velük... ezért mire megjönnek, 5 csillagos szállodát szeretnék nekik kialakítani! Először két kicsi lányra, vagy két anyucira gondoltam. Szerintetek melyik a jobb? Páran azt mondták nekem, hogy kicsik legyenek, hogy hozzámszokjanak. Azontúl minden más érdekelne még: mire van szükség az érkezésük előtt? mekkora istállóra ( adott egy kb. 6 méteres épület, nem túl magas, de fedett. Mekkora hely javasolt egy csinos anyának? Akad nekik kertecske is, sok- sok finomsággal ) . Vettem nekik sót, árpát, lucernagranulátumot és kukoricát. Na jelenleg ez van. Segítség! Mi kell még? Tudom, szénabála. De egy hónapra kb. mennyi? Azontúl: egy hónapra kb. miből mennyi kell, ha éjjel nappal ki tudnak menni legelészni? Apropó: van, aki azt mondja, éjjel is kimehetnek, van, aki arra esküszik, hogy éjszaka horkoljon csak bent a szénácskában! Ti, mint okosak, mint mondtok?! És ez az egész buli, mármint az indulás mennyibe fog nekem kerülni? Na egyszóval: MINDENT SZERETNÉK TUDNI AZ INDULÁSRÓL!!! HÁLÁS KÖSZÖNET ÉRTE!!!! Ui.: a vizet is beszerzem nekik valahonnan! :) :) :) |
|