Chezulu Creative Commons License 2011.07.22 0 0 12922

Szia Tappancs3!

Nagyon szépek a nyulaid! Megnéztem a weboldaladon. Nekem ez a hozzászólásod amire most válaszolok nagyon de NAGYON hasznos információkat tartalmazott!

Idézlek: "Idegen nyelvű szakirodalomban kokciodózis ellen pont a (friss) zöld etetését ajánlják."

Az előző csapat nyulaimat rengeteg zöldel etettem, és semmi bajuk nem volt, és a vágósúlyt nem 12-14 hétre hanem 14-16 hétre érték el, ami nekem tökéletes! Egyre több könyvet olvastam amiben mérséklik a zöld fogyasztását és nem a saját tapasztalataimra hallgattam hanem én is így cselekedtem SAJNA.  Anyumék ezt mondják mindig: "Fiam, a zöld ilyenkor a minden!!!"

Igazuk van! nem etetek könyvből mert ha visszaolvasol akkor láthatod hogy jártam. Sokat törtem a fejem mi lehet a betegség oka, mit csinálok rosszul, basszus pont azóta mióta megjelent nálam a betegség akkoriba mérsékeltem a zöld fogyasztását a szakirodalmak riasztó írásai miatt. 

Hát ezzel b*sztam el! A papitól akkortájt hoztam a bakot is, ő sem etet zöldet. Ott is hullanak a nyulak. Vitaminhiányosak voltak a nyulaim, láttam a szőrükön, én birka meg nyomtam a táppal őket, hogy abban van a vitamin. Most meg tömöm őket gyógyszerrel, és ugyan úgy hullanak, még talán rosszabb is a helyzet. Sebaj. Reggel kelek megyek zöldért! Lesz*rom a szakirodalmat. Régen nem volt betegségem semmi, de volt sok zöld meg zöldséghulladék. Vissza a természethez, de csak ésszel, fokozatosan állítom rá a szervezetüket.

Köszi a hozzászólásod, mindegy ha nem nekem szántad, nekem felnyitotta a szemem arról hogy mit rontottam el.

Előzmény: tappancs3 (12910)