szojuz Creative Commons License 2011.07.22 0 1 797

Úgy tűnik off-olódott a topic. Én nem adom fel. Várom a gépet, ami korlátlanul képes energiát kicsatolni az éterből. Amíg a világegyetemben létezik az állandó háttérsugárzás, addig van remény annak egyenirányatására is.

Abban is hiszek, hogy pl. a gravitációt stabilan le lehet küzdeni ingyenes energiák összeadásával. Pl. rugalmas energia és mágneses energia és mondjuk centrifugális energia. Ez a gép is várat magára.

Eltemetem ezt a topic-ot! Voltak itt "csillogó szemű villanyszerelők", arrogáns "ezredesek"  szkeptikus és reménykedő hivatásosok, lelkes és óvatos amatőrök. Voltak akik mindent tudtak és magasról habzó szájjal osztották az észt és voltak akik csendben meghúzódtak, csak a fejüket csóválták, mert az ösztönük azt mondta, hogy akkor sincs minden rendben. A világot egyelőre nem sikerült megváltani. Szerintem ingyen kell odaadni az embereknek, bár a következmények jelenleg beláthatatlanok. Talán még nem is vagyunk ehhez eléggé érettek. A teremtő meghúzta a határokat: fénysebesség, abszolút 0 hőmérséklet ez nyilván megvan a tömegnél is és az anyag kiterjedésénél is, stb... Talán a korlátlan ingyen energiának a korlátaink közt nincs is helye. Ha élne Einstein, tőle megkérdezném. A véleménye érdekes lenne a témában.

Addig is gondoljuk el: Kb.: 1,5 V feszültség keletkezik ha két réz csatlakozókat dugunk egy krumpliba. Egészen addig megvan ez, amíg a krumpli, vagy narancs, vagy alma stb... ki nem szárad. Milyen érdekes ... Ezekből az egyszerű dolgokból kellene kiindulni. Vissza kell térnünk az alap effektusokhoz és onnan kutatni. Üdv az érdeklődőknek, találkozunk egy másik topicon!