BahnScorper Creative Commons License 2011.07.20 0 0 1116

A bécsi koncert kapcsán azért vitatkoznék azzal, hogy "unalmas közönség". Egyfelől, mert kétszer is látszok a felvételen (egyszer a Holiday közönségénekeltetése alatt, majd a Blood Too Hot elején) ;-) - másfelől meg azt is sikerült elkapni, amikor az én közelemben egy arc állandóan videózni akart, az előtte lévő nő meg soha nem akart félreállni a képből, emiatt aztán lett némi rángatózás, sőt, pofozkodás is, ez az egyik jelenetben nagyon jól látszik. :-) :-/

 

A wackeni felvételüket ugyan nem néztem meg még tecsövön sem, de a RAGE ugyanott felvett szimfonikus koncertje az megvan, és tényleg ott is mindig baj van a rossz időben megtett snittekkel.

 

Az Acoustica esetében én csak azt sajnálom, hogy még a DVD-ről is kimaradt néhány igen fontos szám (Noone Like You és Big City Nights), meg a látványvilág is elég szerencsétlen. A Moment Of Glory-ban viszont azt tisztelem, hogy sikerült különbséget tenni az élő és a stúdióhangzás között - így ugyan bizonyos dolgokat nem hallani ott (az ütősök a Crossfire-ban), de viszont a Wind Of Change szimfonikus csúcspontja például ott szebb, mint a CD-n. (A legnagyobb viszont az lenne, ha a másik hannoveri szimfonikus koncertjüket is kiadnák, az lenne csak az igazi viszonyítási alap... ;-)

Előzmény: kistutu (1115)