angelf419 Creative Commons License 2011.07.19 0 0 782

Szia Olci83,

 

Szeptember 11:), jól hangzik így kezdésnek:))Tehát félre a tréfával, én azt tudom Nektek javasolni, hogy nővéremmel meg kell beszélni, de szerintem ki tud menni értetek a reptérre és a hotelhez elvisz,ahol lakni fogtok(megbeszélitek mennyiért, de biztos,hogy nem a lehúzásról fog szólni, ott kint készüljetek fel, teljesen más a mentalitás!) Neki személyautója van, tehát ez csak akkor ha max.3-4-en vagytok, de gondolom,pároddal mennétek!!

Ezen kívül a programokról tudok küldeni leírást, képekkel,stb.Az alapján előre meg tudjátok nézni, milyen jellegű program érdekel.Pl. Teljes sziget körül szeretnétek menni, vagy inkább csak a szebb öblök, strandok,búvárkodás. Ő ott él, tehát bármiben tud segíteni+tudja a helyi legendákat-sztorikat:)Én is ott voltam nemrég, és jó magyarul meghallagatni ezeket, amiket általában csak a helyiek tudnak:)

Tehát szerintem így meg lehet oldani, hogy nem kell autót bérelni, mert ha elmentek teljes sziget körüli túrára, utána már a többi helyet akár bejárjátok busszal, Honoluluban.

Ha érdekel és megadsz emailcímet, akkor küldöm a programokat szívesen!

Üdv,Angéla

 

 

Előzmény: Olci83 (773)