_tyúkanyó Creative Commons License 2011.07.18 0 0 39087

Lehet, hogy túl maradi vagyok, de középiskolás kor előtt nem tartom jónak, ha festegetik magukat, akármilyen bőrbarát kencével is.

Egy gyerek ne akarjon felnőttnek látszani, hisz attól olyan aranyos, bájos, hogy még gyerek- miért kellene már a felnőttek külsőségeit utánoznia?

Jobban szeretem a természetességet amúgy, felnőtteknél is. Elfogadom, ha valaki sminkelve érzi jól magát, és nem ízléstelenül teszi, szíve joga. De egy gyereknek nem áll jól szerintem.

Ezzel a véleményemmel gondolom kisebbségben vagyok, nem is akarok senkit meggyőzni, csak magyarázatnak írtam, miért is döbbentem le én annyira..

 

Visszamegyek RO-ba :), csak még beszámolok a strandolásról: végül nem jutottunk el gyógyszertárba, így alkohollal nem fertőtlenítgettünk, viszont a másik topikban ajánlották, h kenjük be a füleit Neogranormonnal. A lyuk körül bekentem elöl-hátul, úgyhogy az nem nagyon engedte a bőréhez a vizet. Nem álltunk neki ragasztással bohóckodni. Talán tóban, folyóban valóban indokolt, de egy élményfürdőben nem hiszem, h nagy lenne a fertőzésveszély. A kenőcs miatt-e vagy sem, nem tudom, de nem lett semmi baja a fülének, érzékeny sem lett, 2 napja voltunk.

 

Előzmény: caixa (39086)