Somcsika Creative Commons License 2011.07.18 0 0 3699

Köszönöm Etna és Gephard, a gyors hozzászólásotokat.

Etna sok mindenben igazad van, és a baj csak az, hogy én is nagyon sok mindenre rájöttem ám, és tennék is ellene, de nem tudok.

Egy kiszuperált nőgyógyász a háziorvosom, aki úgy ír fel hosszantartó köhögésre és hátfájdalomra gyógyszer, hogy rá sem hallgat a páciens hátára.

Az aszisztense rendes ő az őszön is elküldött laborba hasi és nyaki uh-ra, a doki meg csak tárogatta a kezét. Szív uh-n kb. 2 éve voltam, mert nagyon dagadt így nyáron a lábam, de végül kiderült, hogy a pajzsmirigyemtől van, hogy több vizet köt meg a szervezetem a sejtek között. Tehát akkor a szív uh rendben volt.

A baj, hogy már azon felstresszelem magam, ha nem tudok aludni, most szedtem levendulát, azt lógattam a fejem fölé, már 2 éjszaka jól alszom. (kopp-kopp-kopp). De nem tudom, megmondani, hogy konkrétan mi idegesít.

Jó munkahelyem van, a fönököm is rendes. Ma pl. jött velem a kicsi fiam (6 éves) és együtt elmentünk uszótanfolyamra, aztán visszajöttünk és az asztalom mellett csináltam neki egy kis vackot itt aludt. Nem csinálnak ilyenekből problémát, igazából azt csinálok napközben amit akarok, és a munkám olyan ütemben ahogy nekem jó, persze vannak határidős dolgok annak mindig időre készen kell lenni, csak egy a  lényeg, hogy a munka legyen kész.

Összeszedem magam, tudom, mert baromi erős vagyok. sok mindenen keresztül mentem már, és biztosan fogok is még, csak most van egy átmeneti kis defekt nálam.

A hétvégét is végig dolgoztam, nem fejjel, hanem kézzel fizikálisan, kertészkedtem, medencét takarítottam (na nem kell nagyra gondolni, csak amolyan fenék áztató, de jobb mint a semmi) így nem volt időm gondolkozni, mert a baj akkor szokott jönni, amikor nincs mit csináljak és leülök a tv elé, vagy már csend van körülöttem.

Sokat járunk el sétálni, bicilizni.

Talán a múlt héten az is volt a baj, mert a kicsi fiammal láttunk egy nagyon csúnya balesetet és mi is részese voltunk, mert mi biciklivel voltunk és bennünket előzött egy autó és azt még megelőzte egy. Szóval ez utóbbi az árokban kötött ki, többször megfordult és fejjel lefele megállt. Nem is tudom, hogy hogy volt hozzá erőm, mentőt, tűzoltót hívni, meg még segédkezni.

Szerintem a múlt heti letargiámhoz ill. rossz közérzetemhez ez is hozzájárult.

Ja és egyébként holnap megyek nőgyógyászhoz, (nem a háziorvosomhoz :P, hanem egy normálishoz), márciusban is voltam, volt már egy méhnyakelváltozásom, és aztóta sürübben járok mint 1 év, általában félévente, de most én is arra gondoltam, hogy talán hormonálisan nem vagyok rendben és jobb ha megint megnéz.

Szóval majd jelentekezem az eredményekkel ha nem nagy baj.

Mégegyszer köszönöm a tanácsokat.