kalamajkosz Creative Commons License 2011.07.16 0 0 8026

túlzottan nem akarok beleszólni a címválasztásba.. nekem mindhárom változat tetszik, de félek hogy a "varázstudomány"-ról a legtöbb embernek nem az általad értett vagy a Várkonyi-féle jelentéstartalom ugrana be, és még a végen frabátó és lui padré, netalán h potter lelkes hívei felbukkannának itt minduntalan... :)

ezért igazából a harmadik tetszik, mert abba még megmaradt a piramis szó is és az első 5-6000 ezer hozzászólásnak ennyivel azért tartozunk, csak attól tartok ez meg hosszú a 40(?) karakteres limit miatt.. gondolkoztam hogyan lehetne lerövidíteni, de egyik sem túl eredeti:

Az ősi világ titkai: piramisok, kabirok (ez így 39 karakter)
Piramisok, kabírok, legendák...
Kabírok, piramisok, mítoszok

 

na ennyit a címadói fantáziámról.. 
de nekem tényleg mindegy milyen címen fut a topik, csak fusson - zavarmentesen.. és ha eztán még valaki kötözködni próbálna, annak csak szolidan utalunk a 8019-re :)

 

ja..! az adminok valószínűleg a topikleírást is tudják pótolni.. oda egy bővebb, hangzatosabb alcímet is költhettek.. ill. meg lehet jegyezni azt is, hogy a eredetileg milyen néven futott a topic, hogy aki még úgy ismeri, az megtalálhassa.. ( hátha előkerül paul2 )

Előzmény: Schenouda (8025)