Remélemilyennicknincs Creative Commons License 2011.07.16 0 0 33083

Nézd, engem hidegen hagy az, hogy bármilyen szerveztnek tagja legyek. Egyedül édesanyám szervezetének voltam lelkes tagja kb 9 hónapig.

Úgyhogy részemről annyi szervezet és kapcsolódás lehet, amennyit a kombinatorika szabályai megengednek. Sőt akár lehet több is.

Engem egy dolog érdekel - hogy meg tudjam csinálni a kéktúrát - beleértve mindhárom nagy útvonalát - a saját magam számára kiválasztott utakat és lehetőség szerint terjeszteni az igét mások között, hogy fogjanak bele a természetjárásba és hogy akik már belefogtak, azok jól érezzék magukat benne, jó élményekkel térjenek haza egy-egy túráról.

Ezért dühöngök néha itt. Na de erről most már tényleg ennyit.

Közben ma egy nagyon érdekes dolgot láttam. Mátracserpusztán van egy állatmenhely, akik mostanában táraztak be takarmányt a következő télre. A takarmány ára fél milla. Pénz nyema. Hát mit csinált a menhelytulajdonos? Virtuálisan örökbefogadtatta a szalmabálákat. (Jómagam négy kisbála boldog virtuális tulajdonosa vagyok és felzabáltatásuk időpontjáról is már rendelkeztem.)

Ez most durva offnak tűnthet itt a természetjáró fórumon, de gondoljunk csak kicsit utána - mi lenne, ha a pecsételőhelyeket, pecséteket lehetne ugyanígy virtuálisan örökbefogadni. Az örökbefogadó gazda 500HUF befizetésével válhatna a pecsételőhely tulajdonosává, amely pénz a pecsét újragyártását célozná meg. Hogy ezért cserébe mit kaphatna? Mondjuk az MTSZ pecsételőhelyek honlapján meg lenne említve a neve vagy nickneve az adott pecsétnél, mint örökbefogadó gazda. És lehetne valami bónuszolást kitalálni még - pl minél több pecsétet fogadsz virtuálisan örökbe, jár neked egy ingyen TT részvétel vagy egy pohár ingyen kóla valahol. Vagy todd is én.

Nem mondom, hogy ezt azonnal el kell kezdeni, hiszen ez csak egy 5let, messze nincs kidolgozva, de ha már KVTE hosszú listája felére zsugorodik legalább, akkor ezen is el lehetne kezdeni gondolkodni.

Előzmény: hörpölin (33079)