Schenouda Creative Commons License 2011.07.16 0 0 8023

"azért remélem senki nem hagyja zavartatni magát ezektől a kellemetlenkedéseiktől.. hiszen ez annyira általános és emberi..."

 

Nem persze, hisz ahhoz a témához sem tudnának hozzászólni, amit hiányolnak, vagyis olyat nem, aminek komolyabb tartalma lenne. A másik, hogy egyszerűen valóban se nagyon érdekelne a véleményük, ha elmondanék. Akiére meg adok, például piramis vagy egyiptológiai témában, az már megírta.

 

Egy nekem küldött levél végéről, sok évvel ezelőttről (a piramis kifosztása és a harráni szábiusok közti kapcsolatról, valamint a piramisban elrejtett alkimista titkokról volt benne szó):

 

".... Újra kifejezem elismerésemet az Ön széleskörû tájékozottsága iránt. Ön sokkal jobban ismeri ezeket a kérdéseket, mint némelyik fiatal egyiptológus.


Sok szívélyes üdvözlettel

Kákosy László"

 

Mondjuk ez nem különösebben hízelgő "némely" egyiptológusra, másrészt nekem sosem volt fő "profilom" az egyiptológia, viszont ez irányban is fejlődtem valamit azóta. Úgyhogy megnézem, hogy ki oktat ki, ha meg csak olyan -szóval jól mondod-, egyszerűen csak kiröhögöm...

Előzmény: kalamajkosz (8014)