Nolanus Creative Commons License 2011.07.15 0 0 8020

Én köszönöm az állásfoglalást, az új topic indításának ötletével nekem az volt a célom, hogy a témák továbbra is megtarthassák az említett konstruktív és higgadt hangnemet (és ami valóban óázisként hat errefele, és éppen ez volt az, ami miatt én is érdemesnek láttam, hogy itt energiát öljek bele), és ne kelljen azon aggódni, hogy az adott (közvetlenül avagy közvetetten, de mindenképp) kapcsolódó téma mennyire on-topic avagy sem. Tekintve hogy ez egy publikus fórum, egyénileg eltérőek a nézőpontok és az érzékenységek; én mindenesetre bízom abban, hogy a jövöben ez minimális fennakadást fog csak okozni; figyelembe véve amit Trollisztikai kartárs írt.


Részemről ezzel okafogyottá vált az új topic (és persze a témák integritásának szempontjából valóban szerencsésebb, ha egyben marad), ha a fentebbieket konszezzussal a többiek is elfogadják. A topic címe nekem is megfelel (de ha változna valami olyasmire, ami jobban tükrözi az újabb témákat, természetesen azt sem ellenezném, de nem is eröltetem túlságosan).


Egy a lényeg, hogy a Schenouda által vázolt, szerintem rendkívűl érdekes és értékes témákat és összefüggéseket(mert valóban volt nem egy, amihez, azt én is nagyon jól látom, már csak saját tapasztalataim alapján is, hogy valóban évtizedek kellettek, míg megérlelődtek; kulcsok ezek, amikre Schenouda felhívja a figyelmet) továbbra is kutassuk és kutathassuk.

Előzmény: Research Fellow of Advanced Trollistics (8019)