stunc Creative Commons License 2011.07.15 0 0 39079

Most jól megfogalmaztad, ami zajlik nálunk is: kicsúsznak bizonyos dolgok a hatáskörömből:( Az édesség az első helyen van, nyaralás alatt meglátogattunk pár rokont, több kilónyi - olcsó, vagyis rossz minőségű, én inkább nem veszem meg tortabevonó típusú - csokit kapott. Napokon át ment az alkudozás, hogy ha eszik "rendes" ebédet, ehet csokit. Vendégek jönnek, tuti, hogy csokit hoznak. Meg gumicukrot. Óriási energiámba kerül, hogy normál pályán tartsam az étkezését.

 

Másik a fülbevaló téma. Tegnap belövette anyósom a gyerek fülét. Mert a gyerek akarta. Naná, hogy akarta, behülyítette, melyik 3,5 éves kislány ne akarna fülbevalót. Egy hónapja mondogatja, úgyhogy beadtam a derekam, de fél meggyőződéssel. És ez a legrosszabb, hogy tudom, valójában én nem akartam, csak elsodortak az események. Nem a fülbevaló a lényeg, hanem a külső ráhatás. Ha értitek.

 

Lucilla: én is nagyon röhögtem, a sztori is jó, de ahogy megírtad!:))

 

Csenge: mi aug.14-17-én elvileg nem leszünk itthon(remélem gyakorlatilag sem), úgyhogy ha valaki szervez 13-ra egy talit, és spontán be tudunk esni, akkor lehet, hogy ott leszünk, de biztosat még nem merek írni.

 

 

Előzmény: jazmine35 (39076)