Nolanus Creative Commons License 2011.07.15 0 0 8015

Csigavér emberek, kezdünk elcsúszni, ez nem jó, mert nincs kedvem a mentésből visszatornászni a hozzászólásokat. Így utolsó 'off-topicként' akkor már csak az új címet kellene kitalálni.

 

"De éppenséggel a cím lehetne másabb, mert kinek hiányzik, hogy havonta beesik egy figura, hogy akkor "magyarázza már el neki valaki, hogy kik is azok a kabírok, mert ilyet még ő nem olvasott, nem evett, nem szívott a púpjába"...."
Jó ez a púpos :-) De az a probléma, hogy bármit írunk bele, ez a veszély fennáll. A kabírokra meg még egyszerűen lehet egy laza wikipédia linkkel válaszolni (míg mondjuk a Heliopoliszi Testvériségre már nem), meg aztán már szinte szállóigévé váltak (persze ez diszkrimináció a telkhinekkel szemben...).
A 'legendák - meglepetések'-et azért hagytam benne, hogy azért kissé utaljon erre a topicra, mivel végülis van itt jó pár száz vagy ezer hozzászólás már ezzel kapcsolatban - gondolom ez itt is maradna már.

Persze nem akarok sokat erőzni ezen, az lenne a legtisztább, ha Schenouda kitalálna egy címet (mivel legfőbbképpen az ő 'szellemi javai'-ról van itt szó), ami tetszik neki, vagy el tud fogadni (inkább nem barkochbáznék tovább), és akkor azt megnyithatja big, vagy ha nem jelentkezik addig, akkor én.

Előzmény: Schenouda (8012)