A páromnak van gyermeke az előző házasságából. A 'ribanc' mindent megtesz, hogy ne láthassuk a gyereket. Milliókat vett fel a párom bankszámlájáról és feljelentette, hogy nem fizet gyerektartást a férjem. Hiába tudtuk, hogy hazudik és minden bizonylat, pénzfelvétel a kezünkben van, mégis majd' 2 éven át tartó ügy lett a feljelentésből. Az ügyészség úgy akarta lezárni az ügyet, hogy pártfogóhoz kell járnia a páromnak az elkövetkező 2 évben. Azt hittem, felrobbanok. Az én fejemben pártfogót annak jelölnek ki, aki börtönben ült és vissza kell vezetni az életbe. Természetesen ebbe nem mentünk bele, irány a bíróság! Az ügyészség nem merte bíróságra vinni az ügyet, lezárták. Úgy, hogy semmi sem történt.
Külföldön kezdtünk új életet, természetesen nem tudtunk menni a gyerekhez 2hetente. Sajnos. A párom így is majd ' belehal, hogy kb. 2 éve nem láthatja a fiát. Mit csinált a ribanc? Elment a gyámhivatalba és kérte, tiltsák el a páromat a fiától, mert káros a gyerekre nézve, hogy nem látogatja az apja 2 hetente. És mit tett a gyámhivatal? Eltiltotta az apukát a fiától egy évre. Hiszen ez a dolguk...
Sajnos folytathatnám a sort, mi mindent tett a ribanc, hogy minket bosszantson. Képtelen felfogni a drogos, alkoholista, hogy ezzel elsősorban a gyerekének árt. De hogyan is lehetne megmagyarázni egy ilyen mértékben sérült nőnemű lénynek, hogy a gyermeke érdekeit a saját bosszúja elé kellene helyeznie... sehogy... És milyen bosszú? Ő csalta meg a párom a házasságuk alatt.
Szóval... nehéz nem rosszat kívánni neki. Nekem nem is megy.