BoGar Creative Commons License 2011.07.13 0 0 137

Ne haragudj! Ezzel nem értek egyet. Nem más helyett ültetik oda, tehát megújuló. Olyan helyekre, ahol most nincs semmi művelés, vagy mást nem lehet oda ültetni.

"Magyarországon az ilyen terültek gyakorlatilag nincsenek." Rengeteg ilyen terület van, ami műveletlenül, parlagon hever. Nem véletlenül van olyan sok parlagfű.

"Kolontáron sincs ilyen" Még nincs, de felvetették, hogy energianádat vagy füzet termesszenek, mert mást nem lehet.

 

Gazdaság: Márpedig most termelnek itthon. ha jelentősen emelik az adótartalmát, és nem éri meg majd ezt tankolni, és gyártani, akkor a gyártással foglalkozók mind utcára kerülhetnek. Ellenben ha növelnénk a gyártást, több ember élhetne ebből, ha több üzemanyagot gyártunk, akkor igenis csökkenthető a függőség. Ne állítsd ennek az ellenkezőjét, mert az nem igaz!

"A gazdasági függés, munkahely, és hasonlók nem igazak, mert annyi sosem lesz belőle, hogy gazdaságilag függetlenedjünk," Pont hogy a te okfejtésed téves! Nem azt mondtam, hogy függetlenek tudnánk lenni, hanem kevésbé függnénk. A kettő között azért nagy a különbség! Aki pedig azt állítja, hogy ha több üzemanyagot állítuk elő itthon, itthoni alapanyagokból, és ezután nem csökken a függőségünk, az vagy nem látja át a dolgokat, vagy egyszerűen csak meg akarja vezetni a topikolvasókat.

 

"„és a passzív dohányzás nagyobb veszélyt jelent még az aktív dohányzásnál is?”

Ezt viszont tényleg nem hiszem el. Hiszen aki aktívan dohányzik az kénytelen passzívan is szívni, így nem lehet számára kevésbé káros, mint aki nem dohányzik csak szívja a füstöt."

Pedig ha belegondolsz tényleg így van, ahogy mondom. Ő ugyanis kifújja a füstöt, nem beszívja. Amit beszív azt a cigi szívásakor teszi füstszűrőn keresztül. A passzív dohányos viszont szűrés nélkül kapja a füstöt a cigi végéből.

Előzmény: Munkas11 (103)