Törölt nick Creative Commons License 2011.07.08 0 0 116

sziasztok!

 

én is két éve vagyok már együtt a párommal, mi is a megszakított közösülés híve vagyunk. és eddig még nem estem teherbe, és nagy valószínűséggel nem is fogok addig, ameddig úgy nem döntünk, hogy babázni szeretnénk.

 

szerintem emelett a teherbeesés nem mázli kérdése. egyszerűen - ahogy már páran megjegyezék - érett fétfi kell hozzá, aki ismeri a saját testét és annak működését. egy tizenéves suhancnak inkább a gumi. az megvéd ettől is, meg a  betegségektől is, és cserébe nem kell agyonhormonozni a lánykának a testét.

 

amúgy meg az orgazmus, még az óndó előtti cseppeknek az a neve hogy előváladék. nem előtej vagy előfolyadék....és valóban van esély arra, hogy néhány sperma előforduljon benne, de az az esély nem sok.

 

összefoglalva és a megszakított közösülés híve vagyok. főleg ha a férfi nem szereti a gumit, de a hrmonok ellenzője is. a megszakított közösülés  legtermészetesebb modszer, ami  - a párom szerint, és az ő figyelmességének hála szerintem is  - semmivel nem von le a szex élményéből.

Előzmény: Enci:) (94)