Sappora Creative Commons License 2011.07.07 0 0 211232

Pedig a görög hősre egyáltalán nem jellemző, hogy drága ruhákkal halmozná el partnereit, de még csak nem is eteti és itatja őket - mondta a StoryOnline-nak a VV-nyertes édesanyja.


Vájától azt is megtudtuk, hogy fia mindig is spórolós volt, még a biztonsági őrként megkeresett 86 ezer forintjából is megpróbált félretenni. Nem jellemző rá, hogy ész nélkül vásárolgatna és ezen az sem változtatott, hogy milliomos lett. Állítólag szereti a márkás holmikat, de azokat is főként leárazáskor veszi meg. 


Az édesanya azt mondja, gyermeke a nyereménypénzét nem fogja elverni, inkább félreteszi. Azok, akik arra számítottak, hogy Alekosz pénzéből mulatoznak majd az éjszakában, nagyon tévedtek. Lehet, hogy éppen ez az oka annak, hogy az ex-villalakók közül most egyesek minden rosszat kitalálnak róla - mondja Vája, aki azt is bevallotta, egyelőre nagyobb összeggel őket sem ajándékozta meg még a fiuk. Olyan előfordult, hogy közösen vásároltak és azt Alekosz fizette, de ez természetes, vélekedik az édesanya.

Vája azt is elárulta, hogy jelenleg éppen Zalakaroson vannak férjével. Ezt a pihenést eredetileg a fia kapta volna, de átengedte számukra, hogy ők is nyaralhassanak.


 

Bazz a 30 éve bepucalatlan ház is úgy marad.:) Ahogy a kecskepásztor "úriembereknél" szokás.:)