Kecskeb Creative Commons License 2011.07.04 0 0 4937

Ok. Köszönöm, megpróbálom ezeket. A fiss alapsajtom az tök ok. Aztán be a sólébe és kemény lesz. A rögnagysággal már próbálkoztam....csak késsel vágtam meg....de az nem segített. Általában kaszabolok egyet késsel...(mármint a hármas vágást) leszedem a savót pár perc múlva....aztán meg a habverővel óvatosan aprítok még rajta... (nem...nem a rugóssal, hanem azzal az ívelt drótszálassal....de vigyázni szoktam, hogy ne legyen túl apró...pár perc után megint leszedem a savót....és borítom a gyümölcsmosó kosárba...

 

De minimum 30 fok kell az oltáshoz, nem?

 

Kipróbálom az ülepítős módszert is....de akkor mikor tegyem bele a zöldfűszert, vagy hagymát?

 

A parenyicát tudomásul vettem....de mivel gyártanom kell....(különben leszedik a fejem), ezért próbálom minél kevesebb tehén hozzáadásával.

 

:-)))))

Előzmény: elefada (4936)