Angel's Touch Creative Commons License 2011.07.03 0 0 982

Sziasztok!



Több, mint egy éve történt a strandon, a medencében birkóztam a legjobb barátommal, aki 110 kg. Birkóztunk, majd elfáradtunk, elmentem palacsintát venni, de mondták 10 perc mire elkészül, így visszamentem a medencéhez, de nem vettek észre a többiek, és gondoltam, „na majd most átforgatom a barátom”, és víz alatt úszva közelítettem meg, de amikor átfogtam a lábait, észre vette, és mielőtt ráfogtam volna erősebben, kirántotta a lábát, és fülön térdelt. Beszakadt a dobhártyám, fájdalom..., agyrázkódásom volt, egy hét elteltével otthon rosszul lettem, bezárt a szívemben a jobb pitvar, a vérnyomásom 150/100, és nem is ment le. Rövid időn belül (3 hónap elteltével) ismét elkezdtem sportolni, szédültem, de két hét elteltével, a vérnyomásom ismét 120/80 volt, és nem is szédültem!

A dobhártyám befort, de a zúgás maradt. Debrecen „legnagyobbjai”-hoz mentem.

 

Réka 1983> 11 fül-orr gégésznél jártam, mire az utolsó, egy tanár, adott NASONOVEX orrspray, és AERIUS gyógyszert, a fülzúgás egy 10 skálán 10-en zúgott, egy óra elteltével már hármas lett belőle,és a fejemben lévő nyomás megszűnt. Próbáltam minden mást, de mindenkinek más miatt zúg a füle, pl. a biloba, vagy a nontropil annak jó, akinek a vérkeringése nem jó, pl meszesedés az erekben vagy a nyakban. A betahisztin szerek is nálam semmi. De hozzáteszem, már nem szedek semmit, mert a hármasnál alacsonyabbra nem viszi semmi, az aerius, és a nasonovex sem, már ezt nem viszi le, mert gondolom, akkor bevolt gyulladva, váladékos volt a „járat”, és az orrspray felszárította, az aeriusrius pedig javította a fülkürt működését.



Este, telefonon rádió, és fülhallgató a zúgó fülbe (halkan hallgatom) és így alszom, viszont amikor forgolódom, kihúzódik a fülhallgató a fülemből, így később nem kelek fel a zenére, és a fülzúgás is csökken, mert nincs zaj, én nem figyelek rá, mert alszom, és a szervezet is lenyugszik. Ami fontos, hogy ne maradj csendben, mert akkor csak arra figyelsz, és megőrülsz.



Hihetetlen ez, hogy 2011-ben itt tartunk.



De ami fontos, én ugyan úgy élem az életem, sportolok, diszkó, barátok, nem foglalkozom vele a fejemben, este amikor hallanám, akkor meg a zene, kész, és így szinte nincs is, mert mindig KIVÁLTOM VALAMIVEL, VAGY TV. VAGY ZENE vagy vegyél egy kis szökő kutat a szobába, közel az ágyadhoz. Régen a fülzúgásos betegeket, a vízeséshez vitték!!



DE csak agyban nem foglalkozom vele, már sok mindenen túl vagyok, MRI, CT. Doppler (A NEUROLÓGIÁN CSINÁLNAK, NEM KELL BEUTALÓ) gyógyszerek. Viszont még nem próbálkoztam a mágneses dologgal, a zajterápiával, és sok más dologgal, folyamatosan csinálom, most az akupunktúrán vagyok túl, sajnos semmi változás.



Ha bárki tud segíteni, minden hálám az övé, és ha bárkinek tudok segíteni, csak írjon! Még annyi, hogy van egy amerikai 13 gyógynövényből álló készítmény, Pokrivtsák Mónika beszél róla, a NEVE; CLEAR TINNITUS, most próbálok rendelni, de Magyarországon nincs!!

 

Ha számít valamit, vannak emberek a Földön, akiknek fontosak vagytok, ha magatokért nem is, de a testvéredért, anyukádért, apukádért, szerelmedért vagy csak úgy azért, mert itt vagy a Földön, KÜZDJ!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: reka1983 (976)