Rejtélyvadász Creative Commons License 2011.07.03 0 0 1319

Kedves big4 !

 

Az ember általában úgy tájékozódik a világban, hogy olvassa a híreket, nézi a tv-t, net, stb.

Ezeket a híreket általában megérti, mert van egy asszociációs képessége, ami által egy idő után meg tudja állapítani, hogy van e az adott hírnek valami valóságtartama, vagy csak kitaláció. Ez főleg a nem mindennapos eseményekre igaz. Mert az, hogy megölték, felrobbant, mind megette, megfőzte a kiscsirkét, megpuccsolta, leváltotta, győzött, stb. ezeket azonnal elhisszük.

 

Gubanc akkor van, ha pl. mint jelen esetben is, valaki bigott materialista és Föld - központú, és olyat nem tud elképzelni sem, ami az ő megcsontosodott képzeletvilágába nem fér bele.

 

Ők nem csinálnak úgy, mint te, hogy az igen - nél is, a nem - nél is  rákérdez, hogy biztos?

 

Nem, ők vakon hiszik, hogy személyük a teremtés kulcsa, és más igazság, mint amit ők mondanak nem lehet.

 

Mert nem azt mondják valamire, hogy azért nem lehet, mert....Ők azt mondják, hogy azért nem lehet, mert csak, vagy rosszabb esetben : te vagy a .....érted ?

 

Azt viszont neked is be kellene látnod, hogy az ilyen megcsontosodott gondolkodással nem lehet vitatkozni.

 

Ha érdekel egy dolog, a magad útján kell a magad igazságát megszerezni és akkor mindegy, hogy ki mit mond. Az a fontos, hogy te tudd az igazságot. Aki nem hiszi, arra rá kell legyinteni.

 

Jelen esetben - maradva a gabonaköröknél -   amíg nem készítenek emberek olyan pontosan megszerkesztett köröket,- hitelt érdemlően dokumentálva - amelyeket rendszeresen találnak, addig egy dolog biztos: NEM EMBEREK KÉSZÍTETTÉK.

Előzmény: Törölt nick (1312)