Törölt nick Creative Commons License 2011.07.01 0 0 1706

Sziasztok lakótársak

 

1.

 

Tegnap este 7 óra körül történt: a szomszédom szólt, hogy ég a vasúti töltés oldala. Lementem hát megnézni egy poroltóval, gondoltam mégsem lenne vicces ha kigyulladna valami nagyobb dolog lent, netán a ház is veszélybe kerül (akár az eső ellenére). Egy csövest találtam a kosárlabda pálya mögött: egy bazinagy tábortűz mellett üldögélt a bozótosban, jó sok száraz faág + bokor közt melegedés céljából. Rávettem hogy oltsa el a tüzet mielőtt megkerülöm a kerítést.

 

Kérem, hogy a biztonsági őr mellett ti is figyeljetek oda, mi történik körülöttünk, különösen a ház körül előforduló hajléktalanokra. Továbbá ne úgy álljatok hozzá, mint a szomszédom: ha ilyet láttok akkor legalább a biztonsági őrnek szóljatok, ha ti nem mertek/nem akartok foglalkozni ezzel. Tudván, hogy ő nem mehet járőrre (egyedül van és a monitort kell/ene/ néznie), a lakók éberségére szerintem szükség van.

 

2.

 

Sajnos többször tanúja voltam már ebben a házban, hogy a biztonsági őr békésen aludt a székében a portán. Ha ilyet láttok, kérem azonnal telefonáljatok a közös képviselőnek (ha nem éritek el azonnal, akkor küldjetek neki egy e-mailt), gondolom nem kell hozzáfűznöm, hogy miért.

 

Üdv: V