totyaman Creative Commons License 2011.06.23 0 0 2234

hm. mostanra nyálaztam át (kb. 1 évbe telt) amíg a hozzászólások nagyrészét elolvastam. Volt 1-2 jó sztori, de összességében többre számítottam. 2004-ben végeztem, a gimis évek összességében elég béna volt. pláne, amikor kiderült az egyetemen, h a csoporttársaknak mennyi élménye volt. Lázárban bíztunk, de nem igazán lett változás, ahogy valaki korábban megjegyezte a szakállas istvános szellemet nehéz lesz kifüstölni. továbbra is megy a nyilvános megaláztatás. üdvözlöm Bódis tanár urat, aki az egyetemen tanított minket!

 

mikitéről röviden. utolsó két évben tanított, iszonyúan lenézett minket, mert nem faktosak voltunk. az órákat csak az dobta fül,h röhögtünk a tájszólásán. nagy ívben szart a tanításra, egy szál bérlettel jött be az iskolába, tollat is tőlünk kért. a dogákat tanári értekezleten javította. egyszer 2-es lett a matekdogám, örült,h végre bealázhat az osztály előtt. megkaptam a dogát, aztán jeleztem,h az uccsó két feladat nem lett kijavítva, így lett 4-es alá.

utolsó órán bevallotta,h csak azért jár be tanítani, mert otthon unatkozna, valszeg valami bizniszmen a férje, tasnádiék szomszédja. hát ez elég szánalmas volt.