seveled Creative Commons License 2011.06.21 0 0 232174

én még sosem tapasztaltam ezt. Pedig műszaki karokon húztam le össz. 9 évet, az építőiparban 7 évet, egyik sem volt egy lánynevelde. Egyetlen férfi sem fordult felém gyűlölettel. (nő igen :-)

 

Én sem tapasztaltam ilyet, szintén műszaki pályán a férfiak mindig kedvesebbek, a nők rivalizálnak.

 

De mindig eszembe jut, hogy az elnyomott helyzetű ember érthetően jóval kevésbé tud nagyvonalú lenni.

 

Ha pedig végignézek a világban a nőkkel szembeni férfiszokásokkal ( Afrika csonkításain és Ázsia öldöklésén át az európai/amerikai/japán hardcore pornó utóbbi 20 évének sokmillió alkotásain)

hát mégiscsak azt látom, hogy bizony mégiscsak  a férfiak azok, akik gyűlölik a nőket - és nem fordítva.

Az, hogy a mindennapi életben a fordítottját lehet érzékelni, az csupán azt bizonyítja, hogy rohadt alattomosan, tehát rohadt jól és eredményesen  csinálják.

Meg is van az eredménye: a világ leggazdagabb harmada túlnyomórészt férfi, a legszegényebb harmada pedig túlnyomórészt nő.

Komoly gazdasági érdekek mentén lavíroznak hát a férfiak a nők ellenében évezredek óta.

 

Az a színtiszta fasizmus, ami a pornóban egyre kendőzetlenebbül testet ölt, az pl. pontosan ennek a hatalmas szereptévesztésnek a vegytiszta lecsapódása.

 

Gondolom, ha annak idején a történelem másik zsákutrcában köt ki, és a nők tudtak volna ennyire rabszolgát csinálni a férfiakból,

akkor most a hardpornó 99%-ában a férfiak vértől bugyborékos  intimbetéteket nyaldosnának átszellemült ábrázattal, és a képkockákon legalábbis mindannyiszor ebben lelnék meg a saját örömük netovábbját  :)

Előzmény: Aminah (232155)