Törölt nick Creative Commons License 2011.06.18 0 0 31043

Tény és való, hogy ajánlottam pár netkaszinót (amikben nekem és másoknak jó tapasztalat volt a bónuszvadászat során), ill gyüjtőportált (ahol a lejgobb bónuszokat adó kaszinók vannak táblázatban), de az biztos, hogy egyet sem affiliate linkekkel.

Valahol igaz az végül is, hogy ezzel reklámot csináltam az adott kaszinóknak. Bár ha valaki valóban belekezd a bónuszvadászatba és követi pontosan az instrukciókat amiket leírtam, a kaszinó azon nem fog nyerni, igaz azt a minimális bónuszösszeget amit egy-egy kaszinótóból kisajtolunk észre sem veszi, nemhogy bolhacsípés, hanem baci-csípés számára... Azonban mindannyian tudjuk hogy mi az hogy fizetett promóter, aki balekokra vadászik, az bizony id-vel megfejelt (keményen affiliate) linkeket ad, hiszen kattintásra kapja a jutit, továbbá olyan eszeveszett tébolyult parasztvakító baromságokat harsog, hogy neki műküdik a martingale, ő nyer vele, ő meggazdagodott, a rulett stratégia így meg úgy....

 

Szerintem Moon ezt nem komolyan gondolta, csak tréfálkozott. Lehet már megsajánlta a promósokat, annyit ugatok itt rájuk... :)

 

De ha már stratégia. Említettem korábban a pókert.

Rulett stratégia nincs, viszont én azt mondom, sokkal esélyesebb valaki nyeregetni, ha megtanul normálisan pókerezni, elolvas egy-két leírást, hogy mik a jelei, ha profi ül szembe velünk vagy kezdő. A profi ellen játszani kell, ahogy csak tudunk, általában veszteni fogunk, de 10-20 esetből egyszer kapunk profit (bizonyos kaszinókban), az összes többi kezdő vagy átlagjátékos lesz; ellenük pedig tényleg léteznek egyszerű stratégiák, amiket meg lehet tanulni (táblázatok vannak amiket lehet nézegetni játék közben, hasonlóan mint a blackjack automata stratégiánál), ha valaki erre rááll, garantálom hogy megél belőle. (Én is régóta incselkedem a gondolattal, hogy belevágok, csak rühellem a kártyajátékokat és nem is tudok pókerezni, tök hülye vagyok hozzá, úgyhogy halogatom.)

A stratégia pedig pofon egyszerű a kezdő (akit eleve sanszosan szivatsz meg, ha tudsz normálisan pókerezni) és az átlagjátékos teljesen kiszámíthatóan játszik; 90%-ra lehet tudni előre, mire mit lép, ezekről szép táblázatok léteznek...

 

Nade erről ennyit, mert még az lesz a vége hogy most meg a neteskaszinók pókerét promózom... :D (meg ez amúgy is rulett topik)

 

Előzmény: Herold (31041)