Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2011.06.13 0 0 187469

Kár, hogy nem a 125-ikre tetted a teljes holdfogyatkozást, még szebb lenne! :-) A rendkívüli eseményre való tekéntettel megpróbálom ezúttal én is beütemezni a dolgot, de az is lehet, hogy hamarabb felgurulok, mert a teljesség 21:22-kor áll be. Emiatt sok emberre is kell számítani odafent, autósokra is.

Annak idején volt itt egy gyűjtés a meredek utcákból (tán még a boldogult topikhonlapon is), benne volt a Virágosnyereg utca? Brutális. Amióta a legelső Teleholdon részt vettem, ez volt talán a legelső eset, hogy aszfalton toltam a gépet felfelé, mert nem bírtam feltekerni. Lefelé meg nem mertem, talán még rosszabb is volt. A szombati ttúrámról lesz majd beszámoló, ha igaz. Benne volt a Pap-rét is, hogy klasszikus legyen. :-) Többen azt mondták, hogy a Pilis kétszer kicsit durva, mások meg nem is mertek hozzáfogni, pedig simán legyalogolnak 50 killert, és volt, aki azért lépett vissza, mert az eredeti kiíráshoz képest pontosították a szintadatot, és ez már ijesztőnek tűnt (amíg csak az útvonalat látta, addig nem, ki érti?).

Előzmény: Fishtax (187397)