Tector Creative Commons License 2011.06.13 0 0 71247

Bizony régen nem arról szól.

Kb. onnantól fogva, mióta a sulinet betette a lábát az egész fórumra, és visszaolvasás helyett 383-szor megkérdez dolgokat, s mikor szólunk, hogy "öcsi, olvassámá' vissza", megsértődik, rohan a macerátorhoz.

199* beszúrják a lefortovói alagútban ostorozó IK435-öst.

És ez csak két hasonló horderejű téma a sok közül.

 

Mióta boldog-boldogtalan digitális fényképezőgépet foghat a kezébe (ahelyett, hogy azt fogdosná, ami vele egyidős, és az legalább valóban öröm lenne neki), orrba-szájba -már elnézést a kifejezésért- fossák a topikokba a megkomponálatlan, életlen, ellenfényes, ellenszeles, satöbbi fotóikat, olyanokat, melyeket néhány "öregebb" fotós eleve exponálásra érdemtelennek tart, vagy törli a gépről áttöltés után.

 

És jelentős részük nem tanul, mikor először finoman szólnak(-unk) neki, hogy az általa beszúrt pixelhalmaz még részletfotónak se megy el -mert igenis, részletfotókra is szükség van, de azok se legyenek technikailag kifogásolhatóak.

 

Amennyiben viszont egy fotót valaki életképnek szán, nem megmutatandó egy kocsi mostani állapotát, akkor azon a képen teszemazt ne a feszítettlemez fele, egy kandeláber, egy szemeteskuka és Rozi néni banyatankja legyen a fő motívum, hanem ezek mind, együtt, sokkal nagyobb látószögben.

 

Tehát -a magam részéről- nem vagyok ellene a beszúrt fotóknak, mert a topik címe is ez: Képek, hozzászólások.

Csak nem ész nélkül kellene nyomkodni a kioldógombot, ez itt a probléma, nem más.

 

 

Előzmény: 504LACI (71241)