kevin-1 Creative Commons License 2011.06.12 0 0 17628

Alakíthatunk egy vásárhelyi Montenegró klubot... :-)

Nos, valóban a pénz nagy úr, de tavaly épp számolgattam egy kicsit. Összehasonlítottam egy balatoni 1 hetes nyaralást és szintén 1 hetes Tivati héttel. (2 felnőtt + 2 gyerek)

Hihetetlen, de közel egy árban volt! Úttal mindennel ! Tavaly olcsóbb volt a benzin is és az élelmiszer árak is a mi áraink alatt voltak -vagy közelében- Üzletek tömve magyar árukkal és olcsóbban adják mint itthon! (gondolom az áfa miatt) És az sem mindegy hogy a néplavorban fürdessz 400Ft-os kis lángost nyammogva vagy egy kristálytiszta tengerben lubickolsz vagy sütteted magad a plázson. Sokat lehet spórolni a szálláson. Elő vagy utószezonban  lényegesen olcsóbb. Pl az egyik helyi ismerősöm is ugyanebbe az apartmanba ment  ( http://donjalastva.fw.hu/ ) szeptember közepén és a 45eurós napi árat 30-ra alkudták le. Ugyan ez az apartman 60euró a főszezonban. Szeptemberben is jó időt fogtak ki.... 

 

Egyébként az apartman tulajdonosa Viki asszony azt jósolta, hogy montenegró 3-4 évig még megfizethető lesz a magyar turistáknak. Hasonló lesz mint Horvátország. Ott is szép lassan emelkedtek az árak, ma már drágább és kevesebb magyar  megy.

 

Szorítok Neked hogy összejöjjön jövőre!

 

 

Előzmény: Kotoriöböl (17619)