genziana Creative Commons License 2011.06.12 0 0 4788

Most már abszolút nem tudom, hogy mit rontok el hétvégente. De szerintem megérdemelnék egy Oscar szobrocskát, a "hogyan rontsuk el a sajtot kultúrával" kategóriában.

Elfogyott az anyakultúrám, elfelejtettem készíteni, és úgy jártam, mint amúlt héten, meg előtte héten.

Ma reggel kivettem a formából a sajtot, és szivacsos, csorog belőle a savó. Felvágtam, és tiszta szivacslyukas, de mint előtte is, most is azt mondom, hogy nem kolis. Egyszerűen lehetetlen, vagy legalább is igen kicsi az esélye, hogy csak, mindig szombaton készítek kolis sajtot.

És nem tudom, hogy MIÉRT?

Ugyanúgy készítek mindent, csak sima kultúrával, 11 liter tejem bánta....:(((

Most forraltam tejet, készítek anyakultúrát, és este nekiállok újra, de nagyon idegesít, hogy miért?