edesviz Creative Commons License 2011.06.11 0 0 19590

Szia,

sajnos én sem tudom, nem is érdekel. Nem vagyok érintve. Már csak annyiban, hogy gyerekem a kedvtelési mellé, most a kereseti, tána meg a szolgálati célú után is hajt, de nekem kell finanszirozni. Természetesen mind motors, mind vitorlás viszonylatban.

Ha olvastad volna korábbi bejegyzéseimet, a belvizi kedvtelési kishajó vezetést, talán a gyors motorcsónakok kivételével magánügynek tekinteném, ha lenne egy érévényes egészségügyi vizsgálata. Azaz az egész mellényt kicserélném, mielőtt újra gombolnám. Ugyanígy a kishajó nyilvántartás 70 %-t. Ha valaki akar a kérdéssel foglakozni, akkor tegyék meg a biztosítók, pl Mabisz.

A gépjármű magánhasználatát is meg lehet valahogy tanulni, évenként legalább egy olyan hírt olvasni nyugateurópából, hogy megfogtak német-svéd... nyugdíjast, aki balesetmentesen vezetk évtizedek óta, és jogsija sincs. Ismerve honfitársaim közlekedési törvénytiszteletét, azért gondolkoznék. Tudod van olyan nap, amikor röpke 150 km alatt három durvaszabályszegéssel találkozom. Pl szombat reggel irány Balaton, lakástól 150 m-re, várok a pirosnál, A-s rendszámú Moszkvics beléd csúszik, mert nincs fékje. 2km-rel később valaki kersztül jön a pirosán, ha nem fékezel, beléd szál, pedig neked zöld. Az autópályán még vagy két fekete autó száguld el melletted 130+3x sebességel. Ez ugyan egy nem régi nap emléke, de rendre van ehhez hasonló.

Tehát valamit csinálni kellene.

Édesviz

Előzmény: rezgaras (19589)