oncogito Creative Commons License 2011.06.08 0 0 9542

Hogyha tudtok jó gazdit, aki be tudja fogadni ezt az álomkutyust! A 9506 hsz.nál van a képe és leírás.

Tényleg csak felsőfokon tudok róla beszélni. Csöndes, nem tolakodó, de imádja simit, semmi kárt nem tesz a lakásban, minden kutyával jól kijön. Ha ivartalanítva lesz, gondolom a kutyacsajok után sem fog a jelenlegi vehemenciával futni. Most csak ez az egy gond van vele.

Teljesen lakástiszta, pórázon szépen, engedelmesen jön, hihetetlenül szófogadó, a végtelenségig alkalmazkodó. Vihartól, dörgéstől nem fél. Agresszív kutyától kitér, teljesen békés. Valószínűleg házőrzésre sem igazán alkalmas, mert mindenkit imád és kedvesen fogad.

Sajnos nem tudjuk megratani, mert a belvárosi lakásban két kutyusnál többet nem merünk és nem tudunk már sem fizikailag, sem anyagilag.

 

Nem akarjuk sem sintértelepre, sem menhelyre adni, mert nem éppen fiatal (kb. hat éves lehet) és teljesen fekete - ezek a tulajdonságok pedig nagyságrendekkel rontják az esélyeit.

Tényleg csak jó helyre szeretnénk adni, örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási és csipezési kötelezettséggel. Ha szükséges, anyagilag hozzá tudunk járulni.

 

De egyre megterhelőbb a három kutyus - nem érzelmileg, hanem ismétlem, anyagilag és fizikailag.

Előzmény: oncogito (9506)