gomba2008 Creative Commons License 2011.06.04 0 0 50571

Próbáltam feltölteni, de túl nagy, még tömörítve is majdnem 3 mega. Momentán nincs időm vacakolni a tömörítéssel, rohanok aranyhalakért. Illetve előbb mosogatni hehe! :o)))))

Hogy tömörítsem 512 kb. alá???

Több okból is jó lenne pedig feltölteni. Egyrészt a rusnya fólia eltüntetésre sokaknak van jó ötlete, sztem. mindet bevetem, de akkor sem fog menni egyik napról a másikra. Másrészt talán meg tudnálak győzni, hogy pár hét múlva le fog tisztulni a tiéd is. A fotókat tegnap este szemerkélő esőben csináltam, mégis látszik, hogy átlátszó. 4 napja még olyan volt, mint a borsópüré, ma pedig már lelátok teljesen az aljára. A legmélyebb pontján egy méter. SEMMI nincs benne, sem technika, sem vegyszer, egyszerűen gondolt egyet és letisztult.

Halak virgoncak, Teki eszi végre a bedobált halszeletet, már csak a környékét kell szépen kialakítani és ennyi.

Hínárt tegnapelőtt öntöttem bele egy vödörrel, meg sem látszik benne szinte. Leült az aljára nagyrészt. Ettől aztán nem látom, hogy a két tavikagylóm él-e még, vagy már rég megette őket a törpeharcsa. :o))

A tavirózsádat irigylem. Az enyémek még icike picikék, bár nagyon szépen fejlődnek. A vizitök az már "ivarérett", hoz is már egy virágot felfelé. látom avíz alatt a virágnyelet. Az is kell, de azért egy ilyen tündérrózsa nagy álmom....maj jövőre már talán...

 

Előzmény: makranc0624 (50523)