kistutu Creative Commons License 2011.06.02 0 0 980

Sziasztok!

 

- Lesz előzenekar, de egyenlőrenem publikus. Sajnos én sem tudom...nagy titkolózás övezi a dolgot. Egy biztos, hogy nem az Omega ... huh. :)

 

- Meet and Greet-ről nem tudok. Az infóm az, hogy még sajtótájékoztató sem lesz. Mivel pénteken Ostravában, szombaton meg Pozsonyban játszanak, valószínűleg vasárnap érkeznek. A soundcheck csak hétfőn lesz, mivel vasárnap az Aréna foglalt (Joe Cocker).

 

- A setlist-en nem fognak változtatni, mint ahogy eddig sem változtattak. Sőt! Valószínűleg lekerül a Living For Tomorrow, ami igazából az "oroszoknak szólt". egy picit reménykedem, hogy benyomják a "White Dove"-ot. Nem azért, mert olyan nagy kedvencem, hanem mert legalább lenne valami exkluzív a budapesti buliban... :)

 

- A kamerát nem nagyon hiszem, hogy beengedik, csakúgy mint ahogy a fényképezőgépeknek sem nagyon örülnek. 2009-ben az első sorban voltam, és az "egyszerű" biztonsági őr, mindenkivel letetette a masinát. Amikor viszont a nyakamban lévő stage pass-t megmutattam, nekem megengedte. Igazi hülye... :)

 

- Megnéztem az Aréna alaprajzát. A 204-es szektor szerintem nagyon jó helyen van, hogy felvedd a koncertet! Fent, de mégis közel a színpadhoz.