Vedado Creative Commons License 2011.05.31 0 0 17159

Hola Amigo Mucus!

 

Hó meg hű Tesó, arra a 75-re óvattal valóban.  Már nagyon várom a bulinkat ám! Most csütörtök és péntek egy tanfolyammal nyomulok a Szlovák Tesóknál, de viszek persze oda is ilyen barna izéket, na, kóbász vagy mi fene!?

 

Jók a madurok én is nagyon kedvelem őket, bár ma nem az volt a soron, de egy Don Pepin Vegas Cubanas elpattant. A bulinkra mennyit viszek? Drága Úr, ha én azt tudnám, de sejted, hogy felkészűlt leszek! Az nem lehet, hogy Ti ott füstűltök én meg lesek mint hal a vÍzben! 12-től azért lesz idő egy kis izzÍtásra estig és még a másnapról nem is beszéltem, hisz Gondnok Úr azt izente, hogy ott lesz majd a regimentje (fiatal hegymászók) tehát nem kell sietnünk az eloldalgással, no de ha Így lesz és az idő is jáó lesz...csak szippantunk reggeli után egy kis jó sijart az Dunának bámulózása közepette?  Hát emÍgyen valahogy gondolnám én a dolgot Tesókám!

 

Legyünk ma is békések és kÍvánjunk a Miniszterelnök Úrnak boldog és egészségben gazdag hosszú életet születésnapja alkalmából!  ( csak el ne felejtse, hogy itt az alatvalók senyvednek )

 

Saludos!

Előzmény: mucus65 (17137)